Oita Park Place Extension, Japan

This commercial project is located in Oita, Japan.  The completed extension consists of a two-story building block across from the existing shopping mall complex to create a ‘water court’ that becomes the new exciting spatial addition to the entire project.

The North elevation facing the parking area features a series of large signage boards that reinforce the project’s new identity and visibility from the main road.

  • Project type: commercial retail expansion

  • 3000 square meter expansion

  • Completed in 2008

water court night view
water court night view
press to zoom
exterior corridor
exterior corridor
press to zoom
water court view
water court view
press to zoom
landscape detail
landscape detail
press to zoom
water court canopy
water court canopy
press to zoom
water court landscape
water court landscape
press to zoom
signage
signage
press to zoom
exterior view conceptual
exterior view conceptual
press to zoom